Uitnodiging Partnerdag

Op 1 januari zijn we begonnen met de nieuwe werkwijze: veel gaat goed maar sommige zaken kunnen (nog) beter. Daarom organiseren wij de Partnerdag voor samenwerkingspartners in jeugdhulp. Kom ook en ga samen aan de slag met de thema’s die jou bezighouden in je rol als hoofd- en/of onderaannemer. Op deze dag leren we van elkaar, delen we ervaringen, inspireren we elkaar en bedenken we oplossingen voor de uitdagingen. Zo kunnen we samen de gezinnen de best mogelijke hulp bieden!

Voor wie?
De Partnerdag is bedoeld voor: medewerkers aanmeldteams, regiebehandelaars/trajectbegeleiders, casemanagers/behandelaars/jeugdhulpverleners, medewerkers cliëntadministratie, medewerkers financiële afdelingen, ondersteuners m.b.t. hoofd- en onderaannemerschap (o.a. de JOOP), medewerkers met kennis over privacy en gegevensuitwisseling, zorginkopers en zorgverkopers, contractbeheerders, accountmanagers/accounthouders.

Programma
13:30 – 14:00 uur: Ontvangst
14:00 – 14:15 uur: Welkom
14:15 – 15:00 uur: Omdenkclinic
Leer omdenken: denken in mogelijkheden in plaats van denken in problemen.
15:00 – 17:00 uur: Werken in subgroepen aan je eigen samenwerkingsvraagstukken
We gaan met elkaar in gesprek over samenwerkingsvraagstukken die er leven rondom hoofd- en onderaannemerschap. Casuïstiek kun je zelf aanleveren bij inschrijving zodat het echt gaat over zaken waar jij tegenaan loopt.
17:00 – 18:00 uur: Afsluiting & Borrel

Locatie
Museum Jan van der Togt – Dorpsstraat 50 1182 JE Amstelveen

Aanmelden
Door middel van het invullen van onderstaand formulier kun je je opgeven voor de Partnerdag.

Heb je vragen?
Mail dan naar partnerdag@spiritbascule.nl

Hartelijke groet, Spirit & de Bascule