…mijn stiefvader zit aan me

Dit nieuwsbericht delen:

Tess (14) ‘Mijn stiefvader zit aan me’

‘De nieuwe vriend van mijn moeder heeft aan me gezeten en mij pijn gedaan. Ik was alleen thuis en zat televisie te kijken op de bank. Toen kwam hij naast me zitten en toen deed hij dat dus. Ik bleef gewoon zitten en besefte helemaal niet wat er gebeurde. Alsof ik het niet was ofzo. Toen ik later vertelde aan mijn moeder, kon ze het niet geloven. Of ze wilde het niet geloven, dat weet ik nog steeds niet. Ik zit er erg mee en ben bang dat het alleen maar erger wordt.’

stiefvader_zit_aan_groot

Is jou ook zoiets als Tess overkomen? Of iets anders met seks of liefde wat je niet leuk vindt? Vertel het aan iemand die je vertrouwt en die jouw verhaal gelooft of neem contact op met Qpido.
Liefde en seks hoort namelijk iets moois te zijn. Jammer genoeg is het niet altijd leuk en kan het soms ook lastig of verdrietig zijn. Het maakt niet uit waar je mee zit; Qpido helpt jou graag om samen oplossingen te zoeken of om antwoord te krijgen op je vragen. Dat kan ook anoniem. Wij vinden niks gek, dus laat het weten als wij iets voor jou kunnen doen.

Vertel het aan iemand die je vertrouwt, bijvoorbeeld aan een schoolmaatschappelijk werker of ouder- en kindadviseur. Blijf er in elk geval niet mee rondlopen.

Neem contact op met het wijkteam uit jouw gemeente om te kijken hoe zij jou kunnen helpen.

Of neem (anoniem) contact op met Qpido:
06 – 29 33 80 64 (bellen, WhatsApp en SMS)
info@qpido.nl
www.qpido.nl

Of neem contact op met Veilig thuis 
0800 – 2000

Stel ons een vraag

Of bel ons
020 540 05 00

Aanmelden nieuwsbrief