…mijn peuter is zo druk

Dit nieuwsbericht delen:

Joella (32): ‘Regilio is zo druk’

‘Regilio is bijna vier en hij zit nooit, maar dan ook echt nooit stil. Hij rent, springt en zit overal aan. En hij heeft zoveel driftbuien. Dan gilt hij heel hard en gaat op de grond liggen. We hebben al van alles geprobeerd, hem belonen, straffen, even apart zetten, er niet op letten. Maar niks werkt, hij blijft druk en driftig. We zijn er moe van.’

mijn_kind_is_druk_groot

Maak jij je zorgen over het gedrag van je kind? Wijkt het af van wat ‘normaal’ is, net als bij Regilio? Het is natuurlijk prettig als je kind lekker in zijn vel zit, mee kan komen met de rest en de opvoeding soepel verloopt.  Praat erover met iemand die je vertrouwt of met hulpverleners van een team bij jou in de buurt. Zij vinden samen met jou een oplossing.

Is er meer nodig, dan kan je kind bijvoorbeeld een paar dagen per week terecht bij een speciaal kleuterdagverblijf van Spirit.  Net als Regilio. Daar helpen we kinderen van 1,5 tot 6 jaar waarbij de ontwikkeling en opvoeding moeizaam verloopt. Een pedagogisch medewerker observeert het gedrag van je kind op school, thuis, of op de opvang en ondersteunt waar nodig.
We onderzoeken en stimuleren bijvoorbeeld motoriek, spraak, spel, de cognitieve en  sociaal-emotionele ontwikkeling. Jij krijgt ook begeleiding bij jou thuis. Ook is het mogelijk dat je kind op zijn eigen school of dagverblijf tijdelijk extra begeleiding krijgt.

Kies gemeente

Voor meer informatie neem contact op met een speciaal kleuterdagverblijf van Spirit:

  • De kleine prins in Purmerend:  0299 – 47 01 91
  • De regenboog in Zaandam:  075-201 00 05 of via mkdzaanstreek@spirit.nl

Neem contact op met het wijkteam uit jouw gemeente om te kijken hoe zij jou kunnen helpen.

Stel ons een vraag

Of bel ons
020 540 05 00

Aanmelden nieuwsbrief