…ik moet seks hebben, maar wil dat niet

Dit nieuwsbericht delen:

Sara (14): ‘Soms slaat hij me als ik geen seks wil’

‘Mijn vader en moeder zijn gescheiden. Het liefst ben ik niet thuis, maar chill graag bij vriendinnen en soms hangen we in de stad met jongens. Op eentje ben ik verliefd. Ray heet ie. Leuke naam, he? Ray is heel lief voor me, en ik ga ook met hem naar bed. Maar de laatste tijd voel ik me ook weleens a-relaxed bij hem. Soms slaat hij me als ik geen seks wil. Ik durf dan geen nee te zeggen, want ik wil natuurlijk ook geen bitch zijn. Laatst vroeg hij of ik seks wilde hebben met zijn beste vriend. Die vriend is nog maagd en dat vindt Ray zielig. Maar ik wil dat helemaal niet!’

als_ik_geen_sex_wil_groot

Zit jij ook in zo’n vervelende situatie als Sara? Of iets anders met seks of liefde wat je niet leuk vindt? Vertel het aan iemand die je vertrouwt, of neem contact op met Qpido. Liefde en seks hoort namelijk iets moois te zijn. Jammer genoeg is het niet altijd leuk en kan het soms ook lastig of verdrietig zijn. Het maakt niet uit waar je mee zit; Qpido helpt jou graag om samen oplossingen te zoeken of om antwoord te krijgen op je vragen. Dat kan ook anoniem. Wij vinden niks gek, dus laat het weten als wij iets voor jou kunnen doen.

Vertel het aan iemand die je vertrouwt, bijvoorbeeld aan een schoolmaatschappelijk werker of ouder- en kindadviseur. Blijf er in elk geval niet mee rondlopen!
Neem contact op met het wijkteam uit jouw gemeente om te kijken hoe zij jou kunnen helpen.

Of neem (anoniem) contact op met Qpido:
06 – 29 33 80 64 (bellen, WhatsApp en SMS)
info@qpido.nl
www.qpido.nl

Of bel met Veilig Thuis:
0800 – 2000

Stel ons een vraag

Of bel ons
020 540 05 00

Aanmelden nieuwsbrief