…ik kan geen stage of werk vinden

Dit nieuwsbericht delen:

Daan (16): ‘ik kon geen stageplek vinden’

‘Ik wilde graag verder in de houtbewerking, maar kon geen stageplek vinden. Via mijn hulpverlener kwam ik bij Spirit Werkt terecht en na een sollicitatiegesprek kon ik bij een bedrijf waar ze meubels maakte aan de slag. Vet leuk was het daar en ik heb veel geleerd! Daar was een gozer waarmee ik goed kon samenwerken. Hij was heel duidelijk,  ik wist altijd precies wat ik moest doen enzo. Nu heb ik mijn Mbo niveau 2-diploma gehaald!’

geen_stage_groot

Als jij net als Daan al hulp van Spirit krijgt, en moeite hebt met het vinden of behouden van een stage of werkplek, kan Spirit Werkt jou helpen. Michiel of Clemens coachen je in werknemersvaardigheden en begeleiden je op je leerwerkplek, bijbaan of stageplek. Zij hebben een uitgebreid netwerk en samen met jou zoeken zij naar een match tussen jou en een werkgever. Als je de juiste leerwerkplekken of stage volgt, is dat goed voor je toekomst. Je kan met meer zelfvertrouwen een mooie stap maken binnen je opleiding of naar betaald werk.

Wat kun je zelf alvast doen?

Heb je lef? Print je CV en ga gewoon langs bij het bedrijf waar je graag wil werken. Vraag naar de manager en denk om die stevige handdruk. Enne, laat je petje en kauwgum thuis. CV kun je bij Spirit printen. Succes!

Websites over stage:
Stageplaza
Stagemotor
Stagenet
Stagemarkt
Laborary

Websites over werk:
Leren.nl
Solliciteren
Carrièretijger
FNV jong

Website om jezelf te oriënteren:
123test

Wil je stagelopen bij Spirit?

Ik ben een student en wil graag stagelopen bij Spirit.

 

Voor wie
Voor alle jongens en meisjes die gemotiveerd zijn en hulp nodig hebben bij het vinden van een passende stage of werkplek.

Contact
Michiel van der Steen
06 – 46 36 22 53
m.v.d.steen@spirit.nl

Clemens Post
06 – 21 59 82 87
c.post@spirit.nl

Ik ben een student en wil graag stagelopen bij Spirit.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stel ons een vraag

Of bel ons
020 540 05 00

Aanmelden nieuwsbrief