…ik ben zwanger

Dit nieuwsbericht delen:

Sarissa (18): ‘Ik ben zwanger!’

‘Nou dit was niet gepland hoor. John en ik waren pas tien maanden samen. En hij wil geen kind. Nu is het dus uit. Met mijn moeder heb ik vaak ruzie en veel gedoe. We snappen elkaar niet goed. Van haar moet ik het huis uit, want zij heeft al genoeg aan haar hoofd met mijn vier broertjes en twee zusjes. Ik wil de kleine wel graag houden, jong moeder zijn lijkt me best leuk. Ik weet alleen niet hoe ik dit nu allemaal alleen ga doen!’

ik_ben_zwanger_groot

Sarissa kwam terecht bij Homez, een woonplek voor meiden van 18 tot en met 23 jaar uit Zaanstad. Hier wonen meiden die zwanger zijn van hun eerste kind, of een kind hebben van maximaal 2 jaar. De meiden krijgen 1 tot 1,5 jaar begeleiding en worden voorbereid op zelfstandig wonen en de zorg voor hun kindje.

 

Kies gemeente

Voor aanmelding bij Homez moet je in de regio Zaanstreek wonen en 2 jaar ingeschreven staan. Je kunt alleen of met hulpverlener het aanmeldformulier invullen, ondertekenen en opsturen naar homez@spirit.nl.

Algemene informatie over Homez:
020 – 540 05 00
homez@spirit.nl

Voor aanmelding bij Homez moet je in de regio Zaanstreek wonen en daar 2 jaar ingeschreven staan. Woon je niet in de regio Zaanstreek? Blijf er niet mee zitten. Praat over jouw situatie met iemand die je vertrouwt. Samen kunnen jullie zoeken naar een oplossing.

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met Veilig Thuis: 0800 – 2000.

Stel ons een vraag

Of bel ons
020 540 05 00

Aanmelden nieuwsbrief