…ik ben homo maar durf dit niet te vertellen

Dit nieuwsbericht delen:

Karim (15): ‘Ik ben homo, maar durf het niet te vertellen’

‘Ik ben verdrietig, in de war, maar toch ook blij. Op school is een superleuke, lieve en speciale jongen. Ik ben zo verliefd op hem. Of hij ook op mij is weet ik niet. Hij doet wel eens een arm om mijn schouder en praat lief. Maar hij kan ook heel macho doen. Ik durf aan niemand te vertellen dat ik hem leuk vind. Ook niet aan hem. Bij mij thuis vinden ze dat nooit goed. En mijn vrienden zullen me dissen. Soms hoop ik dat het over gaat en ik gewoon weer op meisjes val.’

ik_ben_homo_maar_groot

Ben jij homo, lesbisch of misschien val je wel gewoon op allebei en ben je biseksueel? Vind je het lastig om hierover te praten? Of is er iets anders met seksualiteit of liefde wat je lastig vindt? Probeer het toch aan iemand te vertellen die je vertrouwt of neem contact op met Qpido. Seksualiteit hoort namelijk iets moois te zijn. Jammer genoeg is het niet altijd leuk en kan het soms ook lastig of verdrietig zijn. Het maakt niet uit waar je mee zit; Qpido helpt jou graag om samen oplossingen te zoeken of om antwoord te krijgen op je vragen. Dat kan ook anoniem. Wij vinden niks gek, dus laat het weten als wij iets voor jou kunnen doen.

Vertel het aan iemand die je vertrouwt, bijvoorbeeld aan een schoolmaatschappelijk werker of ouder- en kindadviseur. Blijf er in ieder geval niet mee rondlopen.

Neem (anoniem) contact op met Qpido:
06 – 29 33 80 64 (bellen, WhatsApp en SMS)
info@qpido.nl
www.qpido.nl

Stel ons een vraag

Of bel ons
020 540 05 00

Aanmelden nieuwsbrief