…die leuke jongen blijkt een oude man te zijn

Dit nieuwsbericht delen:

Danielle (14): ‘Het was een oude man!’

‘Zijn profielfoto was heel leuk. En hij zei van die lieve dingen. Eindelijk iemand die mij echt begreep. Ik had er heel veel zin in toen hij wilde afspreken. Maar hij was helemaal niet zoals ik dacht, het was een oude man. Hij appt me steeds dat ik seks met hem moet hebben. Ik ben bang voor hem. Wat moet ik doen?’

vieze_oude_man_groot

Digitaal kinderlokken komt helaas voor. Het heet ook wel ‘grooming’. Ook Danielle is het overkomen. Heb jij iets meegemaakt op het gebied van seks of liefde wat je niet leuk vindt? Vertel het aan iemand die je vertrouwt, of neem contact op met Qpido. Liefde en seks hoort namelijk iets moois te zijn. Jammer genoeg is het niet altijd leuk en kan het soms ook lastig of verdrietig zijn. Het maakt niet uit waar je mee zit; Qpido helpt jou graag om samen oplossingen te zoeken of om antwoord te krijgen op je vragen. Dat kan ook anoniem. Wij vinden niks gek, dus laat het weten als wij iets voor jou kunnen doen.

Vertel het aan iemand die je vertrouwt, bijvoorbeeld aan een schoolmaatschappelijk werker of ouder- en kindadviseur. Blijf er in elk geval niet mee rondlopen!

Neem contact op met het wijkteam uit jouw gemeente om te kijken hoe zij jou kunnen helpen.

Of neem (anoniem) contact op met Qpido:
06 – 29 33 80 64 (bellen, WhatsApp en SMS)
info@qpido.nl
www.qpido.nl

Of bel met Veilig Thuis:
0800 – 2000

Stel ons een vraag

Of bel ons
020 540 05 00

Aanmelden nieuwsbrief