…de politie zit achter me aan

Dit nieuwsbericht delen:

Patrick (15): ‘Ik ben nooit thuis’

‘Ik ben vaak boos. Dan maak ik dingen stuk. Bushokjes en prullenbakken enzo. Gewoon door de stad lopen en je kans pakken waar dat kan. Dat geeft een kick hoor! Ik ben nooit thuis, daar is het veel te druk en met mijn moeder heb ik steeds ruzie. Dan smeer ik hem liever. Laatst had ik de politie achter me aan omdat ik weer iets geflikt had. School boeit me niet. In de eerste klas deed ik havo/vwo, in de tweede vmbo-t, in de derde bleef ik zitten. Als ik weer blijf zitten moet ik naar mbo niveau 1 op een andere school. Dat wil ik eigenlijk echt niet!’

politie_achter_mij_aan_groot

Heb jij net als Patrick veel gezeur thuis of ben je weleens opgepakt door de politie? Spirit kan jou helpen.

Je kunt bijvoorbeeld twee tot vier dagen per week na schooltijd terecht op een plek waar je onder begeleiding huiswerk maakt. De begeleiders zijn toffe gozers, maar spreken jou ook aan op je gedrag! Er zijn ook andere jongens. Vanaf 16.30 uur zijn er groepstrainingen waaraan je kunt meedoen. Daarna gaan jullie samen eten en om 20.00 uur ga je weer naar huis. Jullie koken met elkaar, sporten en ondernemen andere activiteiten.

Je kunt ook alleen individuele coaching krijgen. Stap voor stap werk je aan het veranderen van jouw gedrag, leer je zelf je zaakjes te regelen en eigen problemen op te lossen. De begeleiding duurt maximaal zes maanden.

politie_achter_mij_aan_groot

Kies gemeente

Neem contact op met een medewerker van Resocialisatie en Begeleiding:
Faouzi Bounnaanaa, 06 – 51 71 79 94

Neem contact op met het wijkteam uit jouw gemeente om te kijken hoe zij jou kunnen helpen.

Stel ons een vraag

Of bel ons
020 540 05 00

Aanmelden nieuwsbrief