Spirit Actief

Dit nieuwsbericht delen:

Spirit Actief ondersteunt jongeren bij het vinden van een leuke sport, culturele activiteiten en andere vormen van vrijetijdsbesteding. Denk aan kickboksen, voetballen, fotograferen, acteren, rappen en dansen. Deelname aan vrijetijdsactiviteiten stimuleert het zelfvertrouwen. Jongeren leren samenwerken, bouwen een nieuwe vriendenkring op en ontwikkelen hun talenten. Hierdoor vergroten zij hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Elk kind heeft recht op leuke vrijetijdsbesteding. Wij vinden het onacceptabel dat er kinderen zijn die niet kunnen deelnemen aan sport en cultuur, terwijl zij dit wel zouden willen!

Spirit Actief zorgt voor een soepele aanmelding, en adviseren en trainen medewerkers van verenigingen in het omgaan met kinderen en jongeren die het niet altijd even makkelijk hebben. Spirit Actief helpt bovendien bij het vinden van financiële middelen als ouders zelf geen geld hebben om hun kind te laten sporten of vrijetijdsactiviteiten te ondernemen.

Meer informatie en aanmelden

Neem contact op met Abdellah Ahrouch via 06 – 46 24 70 56 of a.ahrouch@spirit.nl

Wil jij graag iets doen met je vrije tijd, maar weet je niet zo goed wat en waar en heb je niet zoveel zin om hier echt iets mee te doen? Spirit Actief ondersteunt je bij het vinden van een leuke sport, culturele activiteiten en andere vormen van vrijetijdsbesteding. Denk aan kickboksen, voetballen, fotograferen, acteren, rappen en dansen.

Na aanmelding volgt een intakegesprek met ons, om te kijken wat je graag wilt doen, waar en wanneer. Na dit gesprek regelen wij een proefles bij de vereniging of school. Als je enthousiast bent word je officieel aangemeld en kunnen de lessen beginnen. We blijven contact met je houden om te kijken hoe het gaat.

 

Wil jouw kind graag iets doen met zijn of haar vrije tijd, maar weten jullie niet zo goed wat, waar en wanneer? Spirit Actief ondersteunt je kind bij het vinden van een leuke sport, culturele activiteiten en andere vormen van vrijetijdsbesteding. Denk aan kickboksen, voetballen, fotograferen, acteren, rappen en dansen. We helpen bovendien bij het vinden van financiële middelen als jij of je je kind zelf geen geld hebben voor de sport of activiteit.

Na aanmelding volgt een intakegesprek met ons, om te kijken wat je kind graag wil doen, waar en wanneer. Na dit gesprek regelen wij een proefles bij de vereniging of school. Als je kind enthousiast is, wordt hij of zij officieel aangemeld en kunnen de lessen beginnen.

 

Spirit Actief is er voor jongeren tussen de 9 en de 20 jaar die graag willen sporten of een andere vorm van vrijetijdsbesteding, maar zelf de motivatie niet kunnen vinden om aan de slag te gaan. Wij zorgen voor een soepele aanmelding. We helpen bovendien bij het vinden van financiële middelen als ouders zelf geen geld hebben om hun kind te laten sporten of vrijetijdsactiviteiten te ondernemen.

Na aanmelding volgt een intakegesprek met ons, om te kijken wat de jongere graag wil doen, waar en wanneer. Na dit gesprek regelen wij een proefles bij de vereniging of school. Als de jongere enthousiast is, en de financiering geregeld, wordt hij of zij officieel aangemeld en kunnen de lessen beginnen. We blijven contact met de jongere houden om te kijken hoe het gaat.

Stel ons een vraag

Of bel ons
020 540 05 00

Aanmelden nieuwsbrief