Leer-leefgroep

Dit nieuwsbericht delen:

Je verblijft in een leer-leefgroep, omdat je een tijdje niet (volledig) thuis kan wonen. In een leer-leefgroep verblijven acht jongeren. We bekijken met jou, je ouders, familie en hulpverleners waar je het beste kan wonen na de leer-leefgroep. Dat kan thuis zijn, bij (één van) je ouders of op een andere veilige plek. Dit overleggen we altijd met jou, betrokken familieleden en hulpverleners.

We stellen met jou en de betrokkenen een plan van aanpak op dat gericht is op jouw toekomst. Ook de rollen van mensen die voor jou belangrijk zijn staan hierin beschreven.

Op de groep werken acht groepswerkers, een gastvrouw en een jeugdmaatschappelijk werker. Jij krijgt een mentor op de groep die wordt bijgestaan door een co-mentor. De (co)mentor is jouw aanspreekpunt en doet allerlei taken voor en met jou.

Je hebt een eigen kamer die je zelf op slot kan doen. Er is een gezamenlijke woon- en eetkamer en er is een ruimte waar je je was kan doen.

Op de groep zijn vaste afspraken en regels. Daarnaast maken we speciale afspraken met jou, afgestemd op jouw plan van aanpak. Hierdoor sluiten we goed aan bij wat jij zelf kan, en wat jij nodig hebt om samen te werken aan jouw toekomst. We houden daarbij zo veel mogelijk rekening met je geloof.

Als je na het lezen van deze informatie nog vragen hebt, dan kun je contact opnemen met het Servicepunt Pleegzorg en Verblijf van Spirit: 020 – 540 04 40.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stel ons een vraag

Of bel ons
020 540 05 00

Aanmelden nieuwsbrief