Homez

Dit nieuwsbericht delen:

Huisvesting Ondersteuning Moeders en Zwangeren biedt huisvesting voor kwetsbare vrouwen van 18 tot en met 23 jaar die zwanger zijn van hun eerste kind, of één kind hebben van maximaal twee jaar oud. De vrouwen hebben ondersteuning nodig om hun leven goed op de rails te krijgen, maar krijgen onvoldoende steun vanuit hun eigen netwerk. Ze zijn gemotiveerd om goed te (leren) zorgen voor zichzelf en het kind, en gemotiveerd in het vinden van werk of studie. Bij Homez krijgen de (aankomende) moeders een tijdelijke woning. Ze krijgen begeleiding om zelfstandig te leren wonen. Ze leren omgaan met hun financiën, huishouden, dagbesteding en gezondheid. Daarnaast ontwikkelen en versterken ze hun netwerk en leren functioneren in de maatschappij.

Kosten

Bij Homez krijgt de (aankomende) moeder een tijdelijke woning tegen betaling van huur. De huur verschilt per kamer en ligt rond de 550 euro per maand, exclusief huursubsidie.

Meer informatie en aanmelden

De (aankomende) moeder staat minimaal twee jaar ingeschrevenen in de gemeente Zaanstad. Ze heeft een eigen inkomen, uitkering of garantstelling.

Voor aanmelding bij Homez:
Aanmeldformulier
– mail het ingevulde en ondertekende aanmeldformulier naar homez@spirit.nl.
De (aankomende) moeder kan zich ook zelf aanmelden.

Vragen? Mail met een medewerker van Homez via homez@spirit.nl.

Of via het aanmeldteam van Spirit.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stel ons een vraag

Of bel ons
020 540 05 00

Aanmelden nieuwsbrief