Arbeidstoeleiding: baan, werk, school, jobcoach – Spirit Werkt!

Dit nieuwsbericht delen:

Spirit biedt hulp aan jongeren bij het vinden van hun weg naar de arbeidsmarkt (arbeidstoeleiding). Het vinden én volhouden van de juiste opleiding, stage en/of (bij)baan.

Spirit geeft outreachende begeleiding aan jongeren bij het vinden van hun weg naar de arbeidsmarkt door hen te ondersteunen bij het vinden én volhouden van de juiste opleiding, stage en/of (bij)baan. Primair gericht op onderwijs en werk maar ook met aandacht voor de diverse leefgebieden (Big 5).

Na het intakegesprek wordt d.m.v. een assessment op gebied van school en werk richting gegeven aan het plan van de jongere. Naast het opstellen van een profiel inventariseren we welke acties en inzet er nodig zijn om aanwezige belemmeringen weg te nemen of beheersbaar te maken. In een trajectplan komen de doelen, wie betrokken dient te worden en wie wat doet om tot het gewenste resultaat te komen.

De arbeidstoeleiding van Spirit heeft als resultaat:

  • Dat de jongere een assessment maakt waarin we zicht krijgen op het persoonlijk vliegwiel. De wensen, krachten en uitdagingen die hierin zichtbaar worden, geven richting aan het verkrijgen van een (toekomstige) plek op de arbeidsmarkt.
  • Een advies voor studie of werk, een bemiddeling of een compleet traject.
  • Actieve bemiddeling naar een passende opleiding/ stageplaats/ werkplek.
  • Jongeren worden in staat gesteld werknemersvaardigheden te ontwikkelen, een opleiding positief af te ronden, werk te vinden en te behouden door actieve bemiddeling, ondersteuning en begeleiding op de werkvloer.

De coaches van Spirit Werkt! voldoen aan de opleidingseisen van de Landelijke beroepsvereniging Jobcoaches Nederland.

Meer weten? Neem contact met ons op of stel je vraag aan het aanmeldteam.

Stel ons een vraag

Of bel ons
020 540 05 00

Aanmelden nieuwsbrief