25 mei 2020

Praat mee in het online oudercafe op 3 juni.

De corona-crisis is een uitdaging voor ons allemaal. We blijven zoveel mogelijk thuis, hebben minder sociale contacten en als we naar buiten gaan, houden we afstand van elkaar. Maar wat voor effect heeft deze tijd op kinderen en gezinnen die het toch al moeilijk hebben? In het online oudercafé gaan we daarover met elkaar in gesprek. Het online oudercafé is op woensdag 3 juni van 19.30 tot 21.00 uur. Bekijk de flyer voor meer informatie over het online oudercafé.

Het online oudercafé is er voor ouders en pleegouders die door Spirit of de Bascule worden begeleid. We hebben eerder oudercafés georganiseerd in de Pits, maar vanwege de corona-crisis doen we het nu online, met een beeld-bel-app. De opzet is hetzelfde: aan de hand van een thema kunnen ouders en pleegouders hun ervaringen of vragen met elkaar delen. Arne Popma, kinder- en jeugdpsychiater bij de Bascule, is de gespreksleider en zorgt ervoor dat iedereen die iets wil zeggen ook aan het woord komt.

Spirit en de Bascule nodigen je van harte uit om bij ons eerste online oudercafé aanwezig te zijn. Je kan je aanmelden door een mailtje te sturen naar oudercafe@debascule.com. Of bel of app met Jose, ondersteuner van de cliëntenraad van de Bascule, via 06 – 30 14 48 68. Na aanmelding ontvang je meer informatie en een link waarmee je op 3 juni kunt inloggen in het online oudercafé.

We hopen je op 3 juni te zien en spreken in het oudercafé.

Dit nieuwsbericht delen: