19 maart 2020

De onzekerheid rond het coronavirus raakt ons allemaal. Spirit en de Bascule volgen steeds de officiële richtlijnen vanuit de GGD en het RIVM. Daarnaast volgen we de richtlijnen van het Amsterdam UMC. Wij staan voor continuïteit van zorg, met oog voor kwaliteit en veiligheid. De Bascule en Spirit gaan door met de behandeling en begeleiding van kinderen en (pleeg)gezinnen, maar wel op een andere manier. Hoe? Dat lees je in het nieuwsbericht ‘Onze zorg gaat door’.

Contact opnemen of aanmelden?

Je kunt kinderen en gezinnen nog steeds aanmelden bij Spirit en de Bascule, al zal het soms wat extra puzzelen zijn. Samen zoeken we naar mogelijkheden om kinderen en gezinnen verder te helpen. Aanmelden kan op de gebruikelijke manier (https://www.spirit.nl/aanmelden/). We wensen iedereen sterkte de komende tijd. We hebben elkaar hard nodig.

Dit nieuwsbericht delen: