28 januari 2020

Het duurt nog even, maar wij willen dit nieuws al graag met je delen: Spirit en de Bascule gaan vanaf de zomer van dit jaar verder onder de naam Levvel.

Na een aantal jaren van intensief samenwerken en een bestuurlijke fusie in december 2017, gaan wij deze zomer ook juridisch fuseren. We combineren onze expertises vanuit de specialistische jeugdhulp en de academische kinder- en jeugdpsychiatrie.

Met alle hulp onder één dak bieden we op een goede en efficiënte manier de hulp die nodig is: integraal, van opvoedondersteuning tot hoog complexe psychiatrische zorg. Ook ontstaat er hierdoor meer ruimte voor innovatie en ontwikkeling van nieuwe hulpvormen. Dit maakt dat we samen meer worden dan dat we nu zijn. Daar hoort dus ook een nieuwe naam bij: Levvel, de specialisten voor jeugd en gezin.

Wat betekent Levvel straks voor kinderen, jongeren en (pleeg)gezinnen?
Samen vinden we kansen en effectieve oplossingen die passen bij het leven van kinderen, jongeren en (pleeg)gezinnen. Met onze kennis, ervaring en een dosis lef helpen we je graag verder. Zodat jij met een stevige basis de toekomst tegemoet kan.

Iemand aanmelden? Contact opnemen?
Dat doe je zoals je gewend bent: via de website van Spirit of de Bascule. Medewerkers van Spirit en de Bascule zijn tot de juridische fusie bereikbaar op hun huidige e-mailadressen. Ook de locaties blijven onveranderd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Door je aan te melden voor onze gezamenlijke nieuwsbrief, die voorlopig nog uit naam van de Bascule & Spirit verstuurd zal worden, blijf je op de hoogte van het laatste nieuws over beide organisaties, interessante ontwikkelingen in de sector en natuurlijk de fusie! Als alles volgens planning verloopt, wordt dit in de zomer de Levvel nieuwsbrief.

Dit nieuwsbericht delen: