7 juni 2019

Op dinsdag 18 juni organiseren Spirit en de Bascule weer een oudercafé voor ouders en pleegouders die door een van de organisaties begeleid worden. Het thema van dit tweede oudercafé is: gamen en schermverslaving. Zit jouw (pleeg)kind veel te gamen of Netflixen? Lijkt zijn of haar wereld zich alleen nog maar achter een scherm af te spelen? Hoe ga je daar als (pleeg)ouder mee om, en hoe stel je grenzen? Stel je vragen, deel je ervaringen in het oudercafé. Klik hier voor de flyer.

Dinsdag 18 juni van 19.00 tot 21.30 uur 
Locatie: de Pits, IJsbaanpad 9-11-13 in Amsterdam (vlak bij het Olympisch Stadion)

Tijdens het oudercafé gaan we aan de hand van het thema met elkaar in gesprek. Er is een deskundige aanwezig die het thema introduceert en Arne Popma, kinder- en jeugdpsychiater bij de Bascule, is de gespreksleider. Er is vooral veel ruimte voor (pleeg)ouders om ervaringen met elkaar te delen.

Wil je meepraten? 
Geef je op via: oudercafe@debascule.com of bel/app met Jose van Dijk: 06 – 30 14 48 68.

We zien je graag bij het oudercafé!

Dit nieuwsbericht delen: