1 april 2019

Roos Koolhof, psycholoog bij Spirit Jeugd en Opvoedhulp, gaat haar hulpverleningsgesprekken het liefst zo open mogelijk in. Zo vertelt zij ook over haar eigen (seksuele) ervaringen als dit passend en functioneel is en haalt ze taboedoorbrekende onderwerpen aan. Roos is binnen Qpido verantwoordelijk voor het Julia programma.

Wat is het Julia programma?
Julia is hulpverlening aan meisjes die vragen hebben over de liefde of problemen hebben met relaties, seksualiteit en grenzen. We proberen hun weerbaarheid te vergroten en ervoor te zorgen dat ze leren accepteren dat er seksuele grenzen bestaan. Daarnaast hebben wij het Romeo traject. Romeo is gericht op jongens, zowel jongens die weerbaarder moeten worden als jongens die over grenzen gaan. Ook zijn er veel jongens die worstelen met hun geaardheid en daarom het traject doorlopen. Lees hier meer over het Romeo & Julia traject.

Lees het hele artikel op Qpido.nl

Dit nieuwsbericht delen: