27 maart 2019

Eerste Bascule/Spirit Oudercafe

Zit jouw kind veel op social media? Snapchat, Instagram, Whatsapp en YouTube? Wil je weten hoe je daar als ouder mee om kan gaan? En welke rol heeft social media als je kind problemen heeft? Deel je ervaring in het Bascule/Spirit Oudercafé op dinsdag 9 april van 19.00 tot 21.30 uur in de Pits, IJsbaanpad 9-11-13 in Amsterdam. Het Oudercafé is er voor ouders en pleegouders die door Spirit of de Bascule worden begeleid. 

Social media: plaag of zegen? Dit is het thema van het eerste Bascule/Spirit Oudercafé. Het Oudercafé is de plek waar je andere ouders ontmoet, met elkaar in gesprek gaat én ervaringen deelt. Als jouw kind in behandeling is bij Spirit of de Bascule, kan je je aanmelden. Wil je meepraten? Geef je dan op via oudercafe@debascule.com en geef door met hoeveel personen je komt. Er kunnen maximaal 25 personen deelnemen aan dit eerste Oudercafé. Bekijk de flyer voor meer informatie.

Wanneer en waar: dinsdagavond 9 april van 19.00 tot 21.30 uur.
Locatie: de Pits – IJsbaan pad 9-11-13 in Amsterdam.
Voor wie: het oudercafé is voor ouders en pleegouders die door een van de organisaties (Spirit of Bascule) worden begeleid.

Dit nieuwsbericht delen: