20 februari 2019

Op 16 april 2019 vindt het event ‘Samen toekomst maken’ (Anders Innoveren in het jeugddomein’) plaats in De Fabrique in Utrecht. Het is een uniek event waar voor het eerst organisaties uit verschillende sectoren uit het jeugddomein op zo’n grote schaal samenwerken en samenkomen. Op het event worden kennis, tools, ervaringen en vraagstukken over (digitale) innovatie in het jeugddomein bij elkaar gebracht. Om samen met én van elkaar te leren hoe je fundamenteel anders kunt innoveren en om stil te staan bij de rol die digitalisering daarin kan spelen. Nooit eerder hebben zoveel sectoren gezamenlijk een thema omarmd.

Dezelfde uitdagingen

Organisaties in de diverse sectoren van het jeugddomein hebben dezelfde uitdagingen op het gebied van (digitale) innovaties. Hoe kunnen deze organisaties van elkaar leren? En hoe neem je elkaar mee in ontwikkelingen die voor het hele jeugddomein interessant zijn? Het event geeft de mogelijkheid om dieper op deze vragen in de gaan en te leren van elkaar en andere experts. Tijdens het event zullen er diverse workshops en masterclasses over praktische, bestuurlijke en ethische vraagstukken over (digitale) innovatie in het jeugddomein worden gegeven. Daarnaast maken deelnemers kennis met bestaande innovaties op de ‘Playground’, delen ze ervaringen en helpen elkaar op weg om ‘anders’ innoveren in het jeugddomein een boost te geven.

Voor wie

Het event bedoeld is voor professionals, (IT)-managers en bestuurders uit het jeugddomein. De organisatie van dit congres is in handen van de Associatie voor Jeugd, samen met haar partners. De betrokken organisaties zijn Garage2020, Platform 51, GGD GHOR, NCJ, Actiz en iHub. Samen hebben zij het programma voor deze dag samengesteld en zijn ze verantwoordelijk voor de organisatie.

Inschrijven

Schrijf je in voor het event ‘Samen toekomst maken’ via www.samentoekomstmaken.nl! Deelname aan het event kost € 100,- per persoon.

www.samentoekomstmaken.nl

Dit nieuwsbericht delen: