15 juni 2018

Spirit bestaat uit allerlei onderdelen. Niets staat los; alles wat we doen hangt met elkaar samen. Deze Spirit-mandala laat zien hoe alles met elkaar verbonden is, hoe veelomvattend dat is en hoe we samenwerken. Want alleen samen komen we tot oplossingen. Bovenal met jongeren en ouders zelf. Maar ook met onderwijs, woningbouwcorporaties, politie, justitie, volwassenzorg, maatschappelijke opvang en gemeenten, en organisaties uit heel andere branches en landen. Echt aansluiten, samen optrekken, luisteren, werken vanuit de bedoeling, elkaar vinden en inzetten. Samen vergroot onze kracht, onze kwaliteit en effectiviteit. Zo ontstaat nog meer ruimte voor innovatie en verbetering en bouwen we aan een goede toekomst voor de jeugd. Dat deden we in 2017, en in 2018 gaan we hier met volle overtuiging mee door.

Doe jij mee? Want samen is leuker dan alleen!
Directieteam Spirit

Bekijk het jaarverslag digitaal!

 

Jaarverslag 2017 - Spirit
Doe je mee? (klik op de afbeelding)

 

jaarverslag 2017
Samen met elkaar, voor elkaar. In 2017 – en daarna! (klik op de afbeelding om de teksten te lezen)
Dit nieuwsbericht delen: