3 mei 2018

‘Eindelijk verwoord wat ik voel’ zei een deelnemende jongere.

Afgelopen 3 maanden is regisseur Alexandra Broeder de maandagmiddagen met een groep jongeren van de Bascule aan het werk gegaan. Het is haar gelukt om de verhalen en de belevingswereld van deze jongeren te combineren met het werk van de Japanse schrijver Haruki Murakami en zo een theatervoorstelling te maken over het verglijden naar een andere wereld.

Trots op de deelnemende jongeren en ontzettend onder de indruk van het prachtige werk van Alexandra Broeder adviseert Martine Maat, sociotherapeut bij de Bascule, jou te komen kijken naar The Well in Frascati.

Op zaterdagavond 19 mei is er bovendien een nagesprek waarin Prof. Dr. Arne Popma zijn visie en gedachten over het stuk met Alexandra en het publiek bespreekt.

Koop je kaartje (7,50 euro) via de website van Frascati!

 


Dit nieuwsbericht delen: