15 december 2017

Op donderdag 7 december was de HRtop100 uitreiking, en wat zijn we trots, want Spirit heeft de 3e prijs gewonnen! Mariënne, bestuurder bij Spirit: ‘Deze verkiezing was eigenlijk bedoeld voor HR-directeuren. Bij Spirit hechten we juist niet aan titels en formele hiërarchie en hebben dus geen HR-directeur. Maar omdat wij erg opvallen, waren we gevraagd toch mee te doen.’

De HRtop100 is een platform waarop HR directeuren in Nederland zichzelf laten zien. Wie zijn zij en wat is hun visie op trends en ontwikkelingen? Wat is de kijk van HR directeuren op het werken en organiseren in de toekomst? Eenmaal per jaar in december komen HR directeuren tijdens het HR Top100 event bij elkaar. De winnaars van de publieksprijs en de vakjuryprijs worden tijdens het event bekend gemaakt. De beste visie van het jaar wordt beloond met de HRtop100 award.

Spirit heeft de vijfde plek voor de publieksprijs gekregen: een hele mooie prestatie. Ook de vakjury was erg enthousiast. Zij zijn enorm onder de indruk van Spirit als organisatie, waar zoveel betrokken medewerkers werken. Eén van de juryleden:

‘Mariënne is een krachtig persoon, met een sterk geloof in de kennis en kunde van zichzelf en haar organisatie. Ze heeft een grote toegevoegde waarde voor de organisatie en het is erg knap wat ze voor elkaar heeft gekregen. Spirit is een goed voorbeeld van een zelfsturende organisatie die vertrouwen voorop stelt. Ook is Mariënne gezond kritisch op het HR-vak, wat haar authentiek maakt. Zij bewijst dat HR een onderdeel kan zijn van een bestuurlijke rol, in plaats van een vaststaande functie.’

Mariënne: ‘Spirit gelooft in unieke talenten van mensen en werkt ook vanuit deze visie. We kijken altijd naar wat wél mogelijk is. ’
Het was een feestelijke en zeer geslaagde avond die gezorgd heeft voor veel mooie en nieuwe contacten. En de dag erna? ‘Met zijn allen gewoon weer door om alles op alles te zetten voor goede en passende hulp bij onze jongeren en gezinnen,’ aldus Mariënne.

Bekijk het filmpje voor de vakjury

‘Spirit gelooft in unieke talenten van mensen en werkt ook vanuit deze visie. We kijken altijd naar wat wél mogelijk is. ’

 

Dit nieuwsbericht delen: