5 november 2017

 

Met de actie ‘Doneer je schoolhek’ heeft Spirit dit jaar onder andere samengewerkt met het onderwijs voor de werving van nieuwe pleegouders. Scholen hoefden alleen maar hun hek te ‘doneren’ voor een supermooie pleegzorgbanner. Hiervoor is een landelijke campagne-uiting gemaakt, Spirit valt extra op met haar banner in het verlengde van de wervingscampagne De teller moet naar 0: ieder kind een thuis.

We hebben veel scholen bereid gevonden mee te werken. In bijna alle gemeenten van ons werkgebied kun je de banner spotten: Amsterdam, Aalsmeer, Abbenes, Amstelveen, Assendelft, Broek in Waterland, Haarlem, Hilversum, Landsmeer, Laren, Purmerend, Oostzaan, Oosthuizen, Uithoorn, Volendam en Zaandijk. Lees meer op supergewonemensengezocht.nl/doneer-je-schoolhek

En kijk voor alle andere activiteiten van Spirit en collega jeugdzorg-organisaties op weekvandepleegzorg.nl.

Dit nieuwsbericht delen: