6 november 2017
‘Doe er zo normaal mogelijk over, als je met jongeren praat over LHBT’

 

De vertoning van de vlogfilm van Spirit Qleur over de leefwereld van LHBT-jongeren op de Voor De Jeugd Dag was een groot succes! Eerlijkheid, goede adviezen, toekomstdromen en vooral ook humor: het zat er allemaal in. Staatssecretaris Blokhuis (CU) van het ministerie van VWS was ook aanwezig, en heeft niet alleen naar de film gekeken. Hij heeft de jongeren uitgenodigd om met hem in gesprek te gaan, want hij wil ervoor zorgen dat er meer aandacht komt in de regering voor LHBT-jongeren. Wij zijn heel blij en trots op het werk van onze collega, hulpverlener en filmmaakster, Klarina Lingmont.

De vlogfilm is vooralsnog alleen te zien op aanvraag. Neem contact op met Klarina om de mogelijkheden te bespreken: k.lingmont@spirit.nl.

Dit nieuwsbericht delen: