27 september 2017

Ik ben blij hoe mijn zoon is geholpen door JIM, die uit ons eigen netwerk komt, en de samenwerking met jullie als professionals. Het JIMtheater laat je voelen hoe deze aanpak werkt.’ Beleef het JIMtheater en kom naar het interactieve JIMtheater in Purmerend.

JIMtheater maakt mensen bewust van eigen mogelijkheden om zichzelf en de samenleving te veranderen. JIMtheater is spannend, leuk en geeft inzicht in samenwerking met informele mentoren.

Van kijken naar ervaren

JIMtheater start met een korte inleiding die het publiek meeneemt naar de kern van de JIMaanpak en de resultaten tot nu toe. Daarna begint het fictieve deel van het JIMtheater. We volgen Nikki, die net haar vader verloren heeft, thuis conflicten heeft met haar moeder en vastloopt op school. Als Nikki blowt voelt ze zich goed, dus gaat ze steeds meer blowen met Thomas. Professionals worden ingeschakeld om deze situatie te doorbreken.

JIM in jouw context

JIM is een steunfiguur voor iedere jongere, maar niet iedere situatie is dezelfde. Het JIMtheater sluit af met een bespreking van JIM in jullie context. Hoe kan JIM daar van meerwaarde zijn? Welke dilemma’s verwacht je tijdens de uitvoering en wat heb je er voor nodig om met JIM te gaan samenwerken?

Maak kennis met de JIMaanpak in Purmerend

Denk mee tijdens dit interactief theater en ga in gesprek over volwaardige samenwerking tussen professionals en niet-professionals. Er zijn JIMexperts aanwezig. Meld je aan via jim@jimwerkt.nl.

Datum: woensdag 4 oktober 2017
Tijd: 10:15 uur – 12:15 uur
Locatie: P3 – Purmersteenweg 17-19, Purmerend

‘JIMtheater is spannend, leuk en geeft inzicht in samenwerking met informele mentoren.’
Dit nieuwsbericht delen: