15 augustus 2017

Kinder- en jeugdpsychiatrische instelling De Bascule en Spirit Jeugd- en Opvoedhulp zitten middenin een traject waarin de mogelijkheden om vanaf 1 januari 2018 bestuurlijk te fuseren worden verkend. Doel is om, door de krachten te bundelen, jeugdigen nog betere zorg dichtbij huis te bieden. Welke inhoudelijke afwegingen zijn gemaakt? Wat betekent dit voor de bedrijfsvoering? Wat vraagt dit van bestuurders en professionals? En, wellicht de belangrijkste vraag, wat merken kinderen en jongeren in de wijk van deze fusie?

De Vereniging van Nederlandse Gemeenten sprak met Nellieke de Koning, bestuurder bij De Bascule en Mariënne Verhoef, bestuurder bij Spirit. Benieuwd naar het artikel? Lees het hier:

De Bascule en Spirit | Krachten bundelen voor betere zorg voor jeugdigen en gezinnen.

 

Mariënne Verhoef (links) en Nellieke de Koning
Dit nieuwsbericht delen: