20 juni 2017

We hebben een toffe vacature voor je als medeonderzoeker bij Out on the Streets Amsterdam, een partner van Spirit bij onderzoek op het gebied van LHBTQi. Je gaat andere jongeren interviewen over hun ervaringen met hulp in Amsterdam.

We zoeken LHBTQi+ jongeren die zelf weleens thuis- of dakloos zijn geweest en gemotiveerd zijn om de steun in Amsterdam te verbeteren. Als je mee doet, krijg je in het najaar vier dagen training waarin we je leren om te interviewen. Je ontvangt voor de training een vrijwilligersvergoeding en een certificaat. Daarna ga je ongeveer 5 interviews afnemen. Wij coachen je dus je staat er niet alleen voor. Ook voor het interviewen krijg je een vergoeding. Je moet in totaal een jaar beschikbaar zijn voor dit project: van augustus 2017 tot februari 2018. Het onderzoekswerk kan als vrijwilligerswerk op je CV!

Vind jij dit te gek? Of eerder spannend? Vraag je je af of je geschikt bent of wil je meer weten over het onderzoekswerk? Stuur een app, sms, bel of mail naar:

Afiah Vijlbrief
Tel: 06 – 55 44 06 30
Email: outonthestreets.adam@gmail.com

Dit nieuwsbericht delen: