Hoe is het om…?

De innovatiewerkplaats Garage2020 is een plek waar hulpverleners samenwerken met social designers en technologie-experts om jeugdhulp overbodig te maken. In hoeverre slagen zij in deze missie en wat levert het deelnemers op om werkzaam te zijn in deze innovatiewerkplaats? Bekijk hieronder de testimonials!

Meedoen?
Ben jij social designer, technologie expert of hulpverlener en wil je meehelpen de zorg voor jeugd radicaal te hervormen? Binnenkort doen we weer een oproep voor deelnemers. Wil jij hiervan als eerste op de hoogte worden gesteld? Mail dan naar maike@garage2020.nl.

Mies over Garage2020

 

Folkert over Garage2020

 

Marjan over Garage2020

 

Patricia over Garage2020

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *