23 februari 2017

Ook tijdens de verkiezingsdrukte blijft aandacht voor het belang van pleegkinderen nodig. Daarom voeren we campagne. Net als de politieke partijen. Met de campagne: Verkiezingen? Kies Mij! vragen we met alle pleegzorgorganisaties in Nederland tijdens de verkiezingsdrukte aandacht voor het belang van pleegzorg.
Ons doel is pleegzorg hoog op de agenda van de politiek te krijgen en te houden en onder de aandacht te brengen bij een breed publiek.

Kies mij! staat voor al die kinderen die wachten op een plekje in een pleeggezin.

De campagne is op 20 februari gestart en loopt door tot de verkiezingsdag op 15 maart. Tijdens de hele verkiezingsperiode haken we op verschillende manieren aan en vragen we aandacht voor pleegzorg.
Taen (10) is daarbij onze lijstaandachtstrekker. Hij probeert Nederland te overtuigen dat kinderen recht hebben op een veilig en warm thuis. Help Taen en steun zijn campagne Kies mij! (niet om de grootste partij te worden maar wel die met de meeste aandacht).

Help mee en deel deze actie!

Taen (10) is onze lijstaandachtstrekker. Hij probeert Nederland te overtuigen dat kinderen recht hebben op een veilig en warm thuis.
Dit nieuwsbericht delen: