8 februari 2017
Kathelijne droomt van een Spirit als dé partner op het gebied van jeugdhulp in de nieuwe werkgebieden

Sinds 1 januari 2017 is Spirit te vinden in Gooi en Vechtstreek en Utrecht West met ambulante jeugdhulp en pleegzorg. In deze gebieden is Spirit bij velen nog onbekend. Daarom zorgt Kathelijne van den Boogert ervoor dat Spirit hier meer zichtbaar wordt. Zoals Spirit nieuw is in deze regio’s, is Kathelijne nieuw bij Spirit. Maar nú al heeft ze dromen waar ze de komende tijd maar al te graag gehoor aan wil geven.
Kathelijne: ‘Dromen doe ik graag. Ik kijk het liefst vooruit en neem de ervaringen mee uit het verleden, die je dromen voor de toekomst vormen. Ik droom van een Spirit als dé partner op het gebied van jeugdhulp in de nieuwe gebieden. Met minstens twee goed draaiende teams, gezinnen die vertrouwen hebben in onze hulpverlening en dat er resultaat wordt geboekt dat past bij het gezin.’

Mooie toevoeging

Spirit is een mooie toevoeging ten opzichte van het bestaande aanbod met ambulante jeugdhulp en pleegzorg in Gooi & Vechtstreek en Utrecht West. De eerste aanmeldingen stromen al binnen; Kathelijne en andere Spirit-medewerkers hebben zich gepresenteerd op een zorgmarkt. De eerste afspraken om de samenwerking concreet vorm te geven, staan in de agenda. En er is een flitsende start gemaakt met het opstarten van de Spirit Brigade. Kathelijne: ‘In deze Brigade zitten allround ambulant jeugdhulpverleners die jongeren en gezinnen in de nieuwe gebieden kunnen begeleiden en ondersteunen.’

‘Partner’

Kathelijne ziet zichzelf als ‘partner’ van Spirit: ‘Partner staat in dit geval voor samen iets willen bereiken ten behoeve van de ouders, kinderen, jongeren en gezinnen, maar ook voor gemeenten als partner in de samenwerking. Ik hou vast wanneer nodig en laat los waar het kan. Ik werk vanuit vertrouwen en kijk ernaar uit om in de nieuwe gebieden samen met partners de jeugdhulp vorm te geven.’

Hulp die past, op maat

Kathelijne wil graag met Spirit in de gebieden Gooi & Vechtstreek en Utrecht West het verschil maken voor de ouders, kinderen en jongeren. Door hen hulp te bieden die bij hen past, op maat: Samen voor elk gezin de beste oplossing realiseren! Kathelijne staat voor kwaliteit, resultaten en schroomt niet om het soms net even anders te doen – met veel enthousiasme, energie en een goed gevoel voor humor. Kathelijne: ‘Ik werk nog maar kort bij Spirit, maar merk nu al dat het een innovatieve club is, er is lef om nieuwe dingen uit te proberen. Ik maak daar graag onderdeel van uit, en blijf steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden om écht van betekenis te zijn voor jongeren en gezinnen.’

Vragen en meer informatie

Voor vragen over Spirit in de regio’s Gooi & Vechtstreek en Utrecht West, neem gerust contact op met Kathelijne via k.v.d.boogert@spirit.nl of tel: 06 – 14 75 42 64. Aanmelden kan via gooienvecht@spirit.nl of utrechtwest@spirit.nl.

Dit nieuwsbericht delen: