19 december 2016

Het theaterstuk ‘Zin?’ dat afgelopen september in Amsterdam, Almere en Den Haag te zien was, gaat in Amsterdam opnieuw de planken op. De voorstelling is kosteloos op uitnodiging te bezoeken door scholen. Ook is er per voorstelling een aantal plekken beschikbaar voor geïnteresseerde professionals uit de (jeugd)zorg.

Foto: Richard van Herwaarden
Foto: Richard van Herwaarden

 

Zin? is een initiatief van productiebedrijf Urban Myth en seksespecifiek expertisecentrum Qpido, onderdeel van Spirit. De voorstelling – voor en door jongeren geschreven – gaat over verleidingen, groepsdruk en zin die over kan slaan in tegenzin. Ruth Schipper, accounthouder van Qpido: ‘Onze wens om nóg meer jongeren te bereiken met dit theaterstuk, gaat met deze nieuwe reeks voorstellingen in vervulling.’

Bekijk de videotrailer van Zin?

Zin? zien?

De voorstelling is geschikt voor jongeren vanaf 14 jaar. Wil je voor een school of klas in Amsterdam een uitnodiging ontvangen voor Zin?? Mail dan naar Esther Jalink op e.jalink@spirit.nl om beschikbaarheid te bespreken. Ben je een professional in de (jeugd)zorg óf een journalist en wil je een van de voorstellingen bijwonen, mail dan naar Anouk Oosthout op a.oosthout@spirit.nl voor beschikbaarheid.

Onderstaande locaties en data zijn reeds vastgelegd:

De Krakeling (Centrum)
Maandag 6 februari 2017 – 14:00 uur
Dinsdag 7 februari 2017 – 11:00 uur

Bijlmerpark Theater (Zuid-Oost)
Maandag 27 februari 2017 – 14:00 uur
Dinsdag 28 februari 2017 – 11:00 uur

Podium Mozaïek (West)
Maandag 6 maart 2017 – 14:00 uur
Woensdag 8 maart 2017 – 11:00 uur

De drie hoofdrolspelers van Zin? zijn Jente Jong, Sergio IJssel (FC Kip en Flikken Maastricht) en José Montoya (onder meer van reclamespotje PLUS). Jörgen Tjon A Fong is verantwoordelijk voor de regie.

Dit nieuwsbericht delen: