2 november 2016

InZicht! Kom jij ook? Tijdens een interactieve theatervoorstelling waarin onze visie wordt verbeeld, maken we een vlucht door de wereld van Spirit, door de ogen van Nikki. Wat heeft Nikki nodig? Hoe maken we goed contact met elkaar? Hoe zorgen we dat we de goede dingen doen?

We volgen Nikki die net haar vader verloren heeft. Als Nikki blowt voelt ze zich goed, dus gaat ze steeds meer blowen. Met Thomas. Hoe gaat Nikki dit aanpakken? Krijgt ze beter contact met haar moeder? Wie helpt haar? Ook vragen wij jouw mening: wat zou jij doen?

Voor wie? Jongeren, (pleeg)ouders, professionals en medewerkers Spirit
Wanneer? 23 november of 1 december, van 19:00 tot 22:00 uur, lekker hapje en drankje vanaf 18:30
Kom je ook? Aanmelden voor 23 november  of meld je aan voor 1 december
Toegang is gratis!

Naar de visie van Spirit: ‘InZicht’

even-een-luchtje-scheppen

Dit nieuwsbericht delen: