10 oktober 2016

Vrijwilligerswerk heeft een grote rol overgenomen in het sociale domein. De overheid verlangt hier dat burgers eerst aan de slag  gaan voordat er een professional bij komt kijken. Maar de vrijwilligers hebben soms te maken met complexe problemen van mensen en gezinnen. Een vrijwilliger neemt dan taken op zich die eigenlijk voor professionals bedoeld zijn.  Dit stelt andere eisen aan vrijwilligers, hun kennis en kunde en aan de organisaties die vrijwilligers inzetten.

Verken mee!

Kennisnetwerk Amsterdam organiseert samen met Vrijwilligers Centrale Amsterdam, Humanitas en Spirit het Stadsgesprek ‘Grenzen aan vrijwilligerswerk?’. Tijdens de bijeenkomst verkennen we met elkaar waar de grenzen van vrijwilligerswerk liggen in de participatiesamenleving.

Bij Spirit!

Datum: Donderdag 27 oktober
Tijd: 16.00 – 17.30 uur
Locatie: Spirit, Fred. Roeskestraat 73

Aanmelden: Info@kennisnetwerk-amsterdam.nl

kennisnetwerk-grenzen-aan-vrijwilligerswerk

Dit nieuwsbericht delen: