16 september 2016

UITNODIGING

Zal het Kabinet Rutte II met de verkiezingen in zicht wat lasten verlichten en investeren in maatschappelijke sectoren, of zijn er toch weer nieuwe bezuinigingen gepland? Wat zijn de gevolgen van Prinsjesdag voor de zorg, onderwijs en werk/participatie in Amsterdam? Traditiegetrouw organiseert Kennisnetwerk Amsterdam als kick-off van het nieuwe seizoen de bijeenkomst ‘De Vierde Dinsdag van September’. En ook dit jaar is het weer gelukt om een interessant programma samen te stellen.

Tijdens het Stadsgesprek leggen we de kabinetsplannen maatschappelijk onder de Amsterdamse loep. Bij ieder thema vertelt een vrijwilliger hoe de wereld voor hem of haar is veranderd door de jaren heen. Daarnaast bieden maatschappelijke prominenten reflectie op de kabinetsplannen. Gasten zijn: Rob Oudkerk (voorzitter OSVO, over onderwijs), Mariënne Verhoef (bestuurder Spirit, over zorg) en Rutger van Krimpen (directeur Pantar, over arbeid en participatie).

Waar en Wanneer

Dinsdag 27 september vanaf 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) in Van Limmikhof aan de Nieuwe Keizersgracht 1a. Aansluitend is er vanaf 21.45 uur een netwerk-borrel.

Aanmelden

Zorg dat je erbij bent! Aanmelden kan vanaf nu; mail naar info@kennisnetwerk-amsterdam.nl.

De Vierde Dinsdag van September

Dit nieuwsbericht delen: