6 september 2016

Spirit volgt het concept van Zomergasten. Op maandag 10 oktober worden Niels Schuddeboom en Hanni Hosseinzadeh aan de hand van zelfgekozen beeldfragmenten live geïnterviewd. Inspirerend, ontroerend en leerzaam – in een informele setting bij Spirit. Ook jij bent van harte uitgenodigd bij onze Herfstgasten. Meld je aan.

Hanni Hosseinzadeh

Hanni Hosseinzadeh  is pleegzorgwerker bij Spirit. Haar mooie en moeilijk uitspreekbare achternaam heeft zij te danken aan haar Afghaanse ouders en Perzische voorouders. 26 jaar geleden is zij geboren in Iran en 5 jaar later kwam zij samen met haar ouders en twee broers naar Nederland.

Hanni
Hanni Hosseinzadeh

‘Onze komst naar Nederland was voor ons en vooral voor mijn ouders een herkansing om een nieuw bestaan op te bouwen, hetgeen wat ons in Iran niet is gelukt en ook eigenlijk niet mogelijk werd gemaakt. Inmiddels zijn we 21 jaar verder en ben ik sindsdien al vele malen teruggereisd om zowel mijn familie in Afghanistan als in Iran op te zoeken. In juli 2016 was ik er voor het laatst. Mijn memorabele reizen waarmee ik de verbinding behoud met mijn roots en tegelijkertijd mijn stabiele leven in Nederland zorgen er samen voor dat ik een gelukkig individu ben die het beste van beide werelden heeft’, vertelt Hanni. Volg Hanni op Twitter @HanniHello.

 

Niels Schuddeboom

Niels Schuddeboom (34) is getrouwd met Sanne en vader van Sep. Als ondernemer is hij dagelijks bezig beweging te creëren om complexe maatschappelijke vraagstukken op te lossen. Hij is actief als spreker, procesbegeleider en coach. In zijn werk combineert hij de kracht van goede vragen, inspirerende verhalen en humor, met zijn persoonlijke ervaring in het doorbreken van systemen en patronen, in het bijzonder in de zorg. Vanwege aangeboren spasticiteit en een erfelijke aandoening is Niels zelf op dagelijkse zorg van andere aangewezen.

Niels Schuddeboom
Niels Schuddeboom

De vraag hoe hij het liefst geholpen zou willen worden, is hem nog nooit voorgelegd. Niels verbaast zich erover waarom dit in de zorg blijkbaar niet vanzelfsprekend is. Als patiënt ervaarde hij dat hij niet de enige was die de communicatie van zorgverleners voor verbetering vatbaar vond. Hij besloot zijn kennis van onder meer communicatie te combineren met zijn ervaringsdeskundigheid om organisaties in zorg & welzijn te helpen deze verbetering te realiseren. Meer over Niels, of volg hem op twitter @shakingtree.

 

Tref je collega week

Ook dit jaar zal Ilse van der Mierden met haar scherpe vragen jou op het puntje van je stoel laten zitten. Ilse interviewde eerder voor Herfstgasten o.a. schrijver Mano Bouzamour, jongerenwijkcoach Elhoussaine Hmimou en veranderkundige Marret Kramer. Naast haar werk als interviewer schrijft Ilse veel over jeugdhulp en welzijn. Meer over Ilse, of volg Ilse op Twitter @ilseschrijft.

Aanmelden

Je bent van harte welkom bij Herfstgasten, op maandag 10 oktober van 9.00 tot 11.00 uur op de Fred. Roeskestraat 73 in Amsterdam Zuid. Meld je aan. Meer informatie? Neem contact op met Evelyn Visschedijk.

Ilse van der Mierden
Ilse van der Mierden
Dit nieuwsbericht delen: