25 augustus 2016

Infographic Spirit Kerncijfers  2015: continu werken aan betere zorg voor jeugdigen en gezinnen

Het jaar 2015 was het jaar van de transitie en decentralisatie van de jeugdhulp naar de gemeenten. Samen met de gemeenten en met andere organisaties werkt Spirit er aan om de transitie en vooral de transformatie, zo goed mogelijk te realiseren. In de infographic ‘Spirit Kerncijfers 2015’ zie je wat Spirit samen met de jeugdigen en gezinnen in 2015 heeft bereikt. We werken met hart en ziel aan betere zorg voor kinderen en jongeren (jeugdigen) en hun ouders die problemen hebben en hulp nodig hebben bij het gezond opgroeien. Het primaire doel is dat we er met elkaar voor zorgen dat iedere jeugdige een zo sterk mogelijke basis krijgt en houdt, en meetelt en meedoet in onze samenleving.

Met de cijfers in de infographic krijg je inzicht in hoe Spirit werkt aan de transformatie. Ook laten we trends en ontwikkelingen zien. Met veel enthousiasme blijven wij continu op zoek naar innovatieve en effectieve concepten waardoor kinderen en jongeren kansrijk opgroeien!

Dit nieuwsbericht delen: