13 juli 2016

‘Als je een meisje bent: doe je weleens jongensachtige dingen? Van wie heb je vooral geleerd over seks? Wat vind je goed, leuk, mooi of stoer aan jezelf? Als iemand een arm om je heen slaat en je vindt dat NIET prettig, dan…’ Liefde en seks bespreekbaar maken gaat een stuk makkelijker met het vernieuwde boekje ‘Verliefdheid & Seks’ van Qpido. Bestel hem nu!

Speels en toegankelijk gesprek over liefde en seks

Het vernieuwde boekje helpt om met een jongen of meisje te praten over onderwerpen die te maken hebben met verliefdheid, seks, relaties, grenzen, dwang en zelfbeeld. Bij het boekje horen een aantal kaartjes waarmee de onderwerpen op een speelse en toegankelijke wijze aandacht krijgen. Het boekje is genderneutraal en sluit aan bij de laatste ontwikkelingen, zoals sexting en grooming. Het boekje is mooi vormgegeven en zit in een compacte doos met de bijbehorende kaartjes.

Het boekje is makkelijk inzetbaar en helpt om een beeld te krijgen van de seksuele ontwikkeling van de jongen of het meisje. Een open en onbevooroordeelde houding waarbij de grenzen van de jongere worden geaccepteerd zijn noodzakelijk voor het gebruik van dit boekje.

Leeftijd: vanaf ongeveer 13 jaar tot 18 jaar.
Te bestellen via de online webshop van Qpido!

Met een boekje en kaartjes op een speelse en toegankelijke manier praten over verliefdheid en seks.
Met een boekje en kaartjes op een speelse en toegankelijke manier praten over verliefdheid en seks.
Dit nieuwsbericht delen: