30 juni 2016

…zegt een oud-stagiaire op de informatiebijeenkomst voor werkzoekenden. Ze liep in 2014 stage bij Spirit en is sindsdien vastbesloten om bij ons terug te keren. Op donderdagavond 23 juni bezoekt zij daarom de informatiemarkt voor ervaren hulpverleners die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Deze informatiemarkt is georganiseerd door Spirit, Jeugdbescherming Amsterdam en Altra.

Op de goedbezochte avond op het Altra college in Amsterdam Zuidoost zijn de werkzoekenden meer te weten gekomen over de verschillende organisatieculturen, de vacatures en het type professional waar de organisaties naar op zoek zijn. Spirit is hard op zoek naar nieuwe collega’s voor specifieke vacatures, maar ook naar jeugdzorgwerkers die vanuit een flexpool inzetbaar zijn.

Een team enthousiaste Spirit collega’s staat klaar om in gesprek te gaan met de werkzoekenden. Daarnaast is er een plenair gedeelte, vanuit Spirit verzorgd door Liesbeth Postma, inhoudelijk directeur bij de Koppeling. Zij vertelt waar Spirit voor staat, onze cultuur en manier van werken, ruimte en professionaliteit in een zelfsturende organisatie. Door de verhalen van de drie organisaties krijgen de deelnemers een goed beeld van de verschillen en de overeenkomsten tussen de organisaties.

We kijken terug op een geslaagde avond die hopelijk bijdraagt aan het vervullen van de vacatures.

Werken bij Spirit?

Kijk op spirit.nl/vacatures!

Belangstelling in Spirit als werkgever
Belangstelling in Spirit als werkgever

 

In gesprek met - hopelijk - nieuwe collega's
In gesprek met – hopelijk – nieuwe collega’s

 

Dit nieuwsbericht delen: