10 februari 2016

‘De zorg voor jeugd zit in een transformatie waarin van alle betrokken partijen heel veel wordt gevraagd. In deze transformatie is het cruciaal dat bestuurders zich verbinden met getalenteerde en mogelijk dwarsdenkende professionals uit de sector. Deze potentiële ‘gamechangers’ werken soms vanuit heel andere perspectieven’, schrijft de Associatie voor Jeugd op haar website. Zij is ervan overtuigd dat de inzet van deze talenten hard nodig zijn voor de vormgeving van de zorg voor de jeugd van de toekomst.

‘Changing the Game’ is een ervaringsgerichte expeditie waarin talentvolle helden en heldinnen samen met hun bestuurders toewerken naar concrete acties. Betekenisvolle, uitdagende acties die bijdragen aan een succesvolle transformatie van de zorg voor jeugd.

Spirit doet mee

Spirit doet mee met twee Changing the Games. Michiel van der Steen en Clemens Post hebben de ‘reguliere’ Changing the Games afgerond, waarin zij hun ervaring rond het neerzetten van de Pits hebben gedeeld. Meer zien? Bekijk het filmpje ‘Changing the Game’. De andere versie is een Changing the Game Plus. Deze gaat over de JeugdzorgPlus, waar medewerkers van de Koppeling in meedoen.

 

Dit nieuwsbericht delen: