8 juli 2015

De prijs is bedoeld voor organisaties die het beste het gedachtegoed van nieuw organiseren belichamen en realiseren. Denk hierbij aan zelforganisatie, ondersteuning van vakmanschap in de organisatie, werken vanuit de bedoeling, met respect voor mens en omgeving.

Uit het interview met Mariënne Verhoef, bestuurder bij Spirit:

“Spirit was al een paar jaar nadrukkelijk bezig om meer verantwoordelijkheid te leggen bij gezinnen en kinderen. Verhoef: “We wilden in de organisatie met dezelfde principes werken als met onze cliënten. Zo kwamen we op het idee van zelfsturende teams”. Spirit begon met één team, maar besloot al snel: doe het goed of doe het niet.”

Lees het hele interview ‘Spirit zelfsturende teams’.

Op 8 oktober weten we of Spirit de Grote Nieuw Organiseren prijs écht in de wacht sleept. Wordt vervolgd!

Dit nieuwsbericht delen: