9 juni 2015

Op zondag 7 juni heeft Simone Kukenheim, wethouder Onderwijs, Jeugd & diversiteit van de gemeente Amsterdam, de Spirit pleegzorgdag geopend: ‘Pleegouders verdienen veel respect en dankbaarheid.’ Elgithe Bos, directeur specialistische jeugdhulp Spirit, onderstreept dit en heeft op het zonnige grasveld het startsein voor deze sportieve en vrolijke dag gegeven.

Van knotshockey tot kickboksen

Op het enorme grasveld achter het terrein van en in trampolinepark Bounz was alles uit de kast gehaald om pleegouders en hun (pleeg)kinderen een mooie dag te bezorgen. In het veelzijdige programma – samengesteld door Spirit Sportzorg – is rekening gehouden met alle leeftijden. De allerkleinsten hebben zich vermaakt in het speelkasteel, de oudere kinderen met knotshockey, kickboksen, dansen, de hindernissenbaan of knutselen. Tijdens de lunch laat zangeres Aliya Kolff een swingend optreden zien. De tweeling Mylène en Rosanne – winnaressen van het junior Songfestival 2013 – sluiten de dag zingend af met meebrullers als ‘Feest voor iedereen’ en ‘Double me’.

Sponsoren

Spirit biedt haar pleegouders dit evenement aan als blijk van waardering. Het programma is mede mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers, organisaties die belangeloos hebben meegewerkt en steun van sponsoren Euro Super Clean, Victoria schoonmaak, Disney, Rabobank, DMO Sportservice, Coca Cola, Johnson en Johnson, Hot item, AlO Amsterdam, Nike en Dock.

 

Dit nieuwsbericht delen: