20 april 2015

De Pits biedt stageplaatsen en leerwerkplekken aan jongeren die nét dat beetje meer zorg en aandacht nodig hebben dan dat er op een reguliere plek veelal geboden wordt. Jongeren kunnen hier onder begeleiding van een erkend leermeester het Horeca-vak leren en werknemersvaardigheden opdoen. Op 30 april opent De Pits haar deuren op het IJsbaanpad nr. 9 in Amsterdam Zuid.

Officieel erkend leerbedrijf

De Pits is een officieel erkend leerbedrijf en er wordt samengewerkt met verschillende onderwijsinstellingen. Trajecten voor jongeren zijn op maat. Het doel is werknemersvaardigheden opdoen en daarmee het perspectief op diploma en werk te vergroten.

Flexwerken, koffie en een broodje

Maar naast een prettige leerwerkplek is het vooral ook een professionele, gezellige en hippe locatie voor een smakelijke lunch of een goede bak koffie. Naast lunches op de locatie zelf zullen jongeren vanuit de Pits ook gaan cateren; bij Spirit is een eerste proef gestart. Hongerig of gewoon nieuwsgierig? Kom vanaf 30 april eens kijken in Pand Zuid op het IJsbaanpad 9! De Pits biedt prima werkplekken voor de flexwerker!

De Pits verzorgt ook catering bij bedrijven; bij Spirit is een proef gestart.

Dit nieuwsbericht delen: