16 februari 2015

Zorgvisie heeft op 13 februari j.l. de vier genomineerden bekend gemaakt voor Zorgmanager van het Jaar 2015, de jaarlijkse prijs voor de meest succesvolle zorgmanager. De genomineerden van dit jaar komen uit zorgsectoren die grote veranderingen doormaken.

Wij zijn trots dat onze bestuurder Mariënne Verhoef een van de vier genomineerden is. De andere drie zijn: Maarten van Rixtel, bestuursvoorzitter van Sensire, Anja Schouten bestuursvoorzitter Zorgbalans en Bert van der Hoek, bestuursvoorzitter van Lentis. Zij zijn alle vier voorgedragen door een selectiecommissie van hoogleraar Pauline Meurs en organisatieadviseur Hanke Lange.

Mariënne derde van rechts: ‘dit is een nominatie voor heel Spirit!’

‘Dankzij de inzet van onze medewerkers’

Mariënne:’ Ik wil iedereen bedanken voor alle felicitaties. Ik ben weliswaar genomineerd, maar dat komt vooral door de inzet van al onze medewerkers. Zij zetten zich ieder dag weer in voor kinderen, jongeren en gezinnen. Ze zijn voortdurend op zoek naar hoe het beter kan en laten zich daarbij niet door tegenslagen uit het veld slaan. Ik ben trots op deze inzet en zie deze nominatie dus als één voor heel Spirit.’

Bekendmaking winnaar

Op 8 april 2015 wordt de prijs uitgereikt. Juryvoorzitter André Rouvoet, tevens voorzitter van Zorgverzekeraars Nederland, zal de winnaar bekendmaken. De andere leden van de jury zijn Wilma van der Scheer, zakelijk directeur van Erasmus CMDz en Lidy Hartemink, voormalig bestuursvoorzitter van Zorgcombinatie Noorderboog en oud-winnaar van de prijs.

Meer informatie: zorgvisie.nl

Dit nieuwsbericht delen: