9 december 2014

Het ministerie van VWS is gestart met een mobiele vraagbaak van het Informatiepunt Langdurige zorg en Jeugd en bezoekt diverse locaties in Nederland, waaronder zorgorganisaties en gemeenten. Je kunt daar dan terecht met jouw vragen over alle veranderingen in de jeugdzorg, de Wmo en de Langdurige Zorg.

Je bezoekt hiervoor samen met de hostess de website hoeverandertmijnzorg.nl. Als je er niet uitkomt, bel je met een beschikbare telefoon naar het Informatiepunt Langdurige zorg en Jeugd en krijg je ter plekke een antwoord over wat er verandert of wie je daarover verder kan informeren  Als je gebruik wilt maken van de mobiele vraagbaak, vergeet dan niet om je indicatie van het CIZ of Bureau Jeugdzorg mee te nemen! Met jouw indicatie in de hand, kunnen de medewerkers van het Informatiepunt Langdurige Zorg en  Jeugd je beter van dienst zijn.

Voor meer informatie, kijk op de website van de ZorgWijzer.

Dit nieuwsbericht delen: