17 december 2014

Resultaat: een serie prachtige foto’s. Vanuit StreetsmArt heeft workshopleider Teno Murillo de jongeren leren fotograferen: ‘de een heeft vooral aandacht voor het grote geheel, de ander zoomt meer in op details.’ De foto’s zijn te koop en hangen in de vergaderzalen op het hoofdkantoor van Spirit.

Zinvolle vrijetijdsbesteding

Op verschillende manieren begeleidt Spirit jongeren in of met hun zoektocht naar zinvolle vrijetijdsbesteding. Jennifer Martis, cultuurbemiddelaar bij Spirit, kan bijvoorbeeld jongeren en organisaties met elkaar in contact brengen. Zo werkt Spirit samen met StreetsmArt. Vanuit een werkplaats kunnen jongeren bij StreetsmArt samen met andere buurtbewoners en kunstenaars workshops en activiteiten organiseren. Het team bestaat uit drie medewerkers met bij elkaar ruim 30 jaar ervaring in de hulpverlening. Jongeren ontdekken hun talenten en krijgen de kans op een andere manier te participeren in de buurt. Daarnaast ontstaan er gesprekken met jongeren waar zij tegenaan lopen, of zaken waar zij informatie of ondersteuning bij nodig hebben.

Naar de Facebookpagina van StreetsmArt.

 

 

 

Dit nieuwsbericht delen: