27 november 2014

Dit definitieve besluit kwam niet onverwacht, maar blijft desondanks indringend voor alle medewerkers van Amsterbaken. Wij realiseren ons goed wat dit voor de medewerkers betekent. We waarderen het daarom des te meer dat de medewerkers zich de komende tijd blijven inzetten voor de goede zorg en behandeling van de jongens die in Amsterbaken verblijven. In 2015 gaat Amsterbaken zich richten op een gelijkmatige afbouw en uitstroom van jongeren naar andere JJI’s in Nederland.

Toekomstvisie en forensische aanpak
Spirit blijft actief betrokken bij het verder ontwikkelen van een toekomstvisie en een forensische aanpak. Dit in samenwerking met justitiepartners, lokale overheden en zorgpartners. De opgebouwde kennis en deskundigheid gaat hierdoor niet helemaal verloren.

Lees ook eerdere berichtgeving rondom de sluiting van Amsterbaken

Dit nieuwsbericht delen: