29 oktober 2014

Bedrijven die iets willen betekenen voor kinderen in de jeugdzorg, kunnen Spirit Sportzorg benaderen.

Op 24 oktober was het ‘Panna knock-out evenement’ in sportcentrum Caland, georganiseerd door het ICT-bedrijf ‘Hot Item’ in samenwerking met Spirit Sportzorg en WE CAN Young. Ruim 40 kinderen uit de jeugdhulpverlening deden mee, waaronder pleegkinderen, kinderen van leefgroepen en XL-groepen. Naast het panna knock-out toernooi volgden ze verschillende workshops, zoals kickboksen en capoeira. Ook konden ze rennen, springen en klimmen op de hindernisbaan.

De kinderen zijn een paar uur bezig geweest met verschillende onderdelen. Het was een geslaagd evenement; de kinderen waren enthousiast en deden actief mee.

Wilt u met uw bedrijf een sportevenement organiseren voor kinderen in de jeugdzorg? Neem contact op met Abdellah Ahrouch, van Spirit Sportzorg.

Dit nieuwsbericht delen: