13 oktober 2014

Een meisje van veertien wordt via het internet verliefd op een jongen. Langzaam maar zeker komt ze in zijn greep en stuurt ze hem gewaagde foto’s. Daarmee wordt ze later gechanteerd. Ze wordt gedwongen om seksuele handelingen te verrichten bij hem en zijn vrienden.

Aanstaande zondag, 19 oktober, is de zesde aflevering van het RTL-programma: ‘Ieder huisje’. Deze aflevering gaat over ‘Sexting’: het verspreiden of delen van seksueel getinte foto’s of berichten via mobiele telefoons of andere sociale media. Spirit heeft meegewerkt aan deze aflevering over sexting.

De serie ‘Ieder huisje’ draait om kinderen, jongeren en hun families die de begeleiding van jeugdzorg nodig hebben om hun problemen het hoofd te bieden. In de gedramatiseerde verhalen (gespeeld door acteurs), die op waargebeurde cases zijn gebaseerd, is te zien hoe jeugd- en jongerenwerkers omgaan met de problematiek in de maatschappij van tegenwoordig.

Kijken dus: aanstaande zondag, 19 oktober, van 19.00 – 20.00 uur naar RTL 8!

Lees meer op de website van RTL8.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Voorbeeld van ‘sexting’.

Dit nieuwsbericht delen: