22 september 2014

Op donderdag 18 september gaf Jack Keijzer voorlichting over het leven en de moord op zijn zoon Pascal aan jongens uit Amsterbaken. Dit was de vierde keer dat Jack deze voorlichting aan jongens in Amsterbaken gaf. Het maakte indruk, sommige jongens werden zichtbaar nerveus, anderen stil en ingetogen, ook bedankten een aantal jongens Jack voor zijn verhaal, soms met een boks en zelfs een met een omhelzing: ‘Mag ik u een knuffel geven?’

In de media

‘Ik wilde ook dat ik de tijd waar het misging kon terugdraaien…’ aldus een jongeren in het item van RTL4 nieuws van 21 september

 

‘Er komt altijd weer een moment waarop ik emotioneel word’ , Jack Keijzer in het  Algemeen Dagblad van 20 september.

Jack Keijzer

Op Koninginnedag 2007 werd de 16 jarige Pascal Keijzer op gewelddadige wijze vermoord. Het bleek te gaan om een drugsruzie. Na de moord op zijn zoon heeft Jack Keijzer nog maar één doel voor ogen: zorgen dat de dood van Pascal niet helemaal voor niets is. geweest. De missie van Jack Keijzer is om ouders en kinderen te wijzen op de gevaren en mogelijk desastreuze gevolgen van drugsgebruik.

Dit nieuwsbericht delen: